“1953 de Musical”: aanrader!

Geen ‘Joop van den Ende’-productie, maar stralend door eenvoudig decor en bloedstollende zangpartijen! Van gewone, bijna kneuterige dorpsgebeurtenissen voor de pauze zoals verliefde pubers tot het afschuiven van verantwoordelijkheid door gegroeide machtsverhoudingen tijdens de ramp ná de pauze.

Onlangs bezochten mijn vriend en ik de voorstelling ”1953 de Musical” van Van Hoorne Theaterproducties. Iets dat zó ‘van’ Zeeland is wil ik graag leren kennen, al moet ik gelijk bekennen dat dat weer niét geldt voor oesters en mosselen….

Het hoogtepunt van dramatiek is ongetwijfeld het door je ziel snijdende “Tranenzee”, een duet van Joke de Kruiff en Marleen van der Loo. Je snapt het al: “1953 de Musical” is een aanrader! Nog t/m mei in verschillende theaters. Klik HIER voor de speellijst!

Joke de Kruijf en Marleen van der Loo zingen een fragment van ”Tranenzee” en Ben Cramer zingt een fragment van “Vijand Of Vriend” uit “1953 de Musical” tijdens de Musical Sing Along van de Amsterdamse Uitmarkt 2010.

Advertenties

Over Emmanuel
"Optimist tot in de kist!"

Reacties zijn gesloten.