Erik van Goor versus Anders Behring Breivik

Omschreef de Noorse rechts-extremist en pleger van de aanslagen in Oslo Anders Behring Breivik zich als Christen-extremist, zo laat Erik van Goor zich via Catholica en het Rorate-forum ook al jaren gelden. Allebei fundamentalistisch Christen en anti-Islam.

Rorate is ook niet echt het toonbeeld van waarachtig Christen-zijn. Menig Christen-fundamentalist heeft daar al zijn anti-Islam en “Rome über alles” (waar kennen we dat van in een Duitse variant?!) laten blijken en Sven de Boeck alias Charlemagne gaf al aan graag beul te willen zijn in een hedendaagse Inquisitie…

Linken leggen is niet zo moeilijk. Zo vreemd is het dus niet dat extremist Erik van Goor op een verzendlijst staat van extremist Anders Breivik. Erik’s in de media ten toon gespreide onnozelheid zou ikzelf zéker nadoen, gezien alle commotie rond de afschuwelijke aanslagen. Maar geloofwaardig is dat niet.

Het OM en AIVD hebben nog veel te doen en zéker niet alleen richting de Islamitische Al Qaida. Er bestaat ook nog een Wilders-variant èn een ‘Roomsche’ variant….

UPDATE 29 juli 2011:

Twee uur na het verschijnen van deze bijdrage op Emmanuel-weblog (afgelopen nacht dus) maakte Erik van Goor bekend op Catholica en zijn Twitter-account, dat hij met onmiddelijke ingang stopt met zijn schrijverij voor Catholica. De slimmerd voelde nattigheid en heeft zijn bijdragen en alle Tweets verwijderd. Duidelijk dat er genoeg uit te halen viel door OM en AIVD. En als hij wijs was geweest ten aanzien van zijn gezin, had hij zich nooit in dit extremistisch wespennest gestoken.

In de openbare discussie ruimt dit lekker op, maar ondergronds gaat de broei gewoon door. De Noorse extremsit Anders hing zijn daad ook pas vlak voor aanvang aan de grote klok. We zijn dus gewaarschuwd….!!

Advertenties

Over Emmanuel
"Optimist tot in de kist!"

Reacties zijn gesloten.