Aantrekkelijke homofilm: “Judas Kiss”

Op het Vlaams-Brabantse HoLeBi-filmfestival gaat maandag 21 november de film “Judas kiss” in Europa in première, waarin Timo Descamps (zie “Lelies”) samenspeelt met de Amerikaanse acteur Brent Corrigan.

Lees hier de tekst op de website van het HoLeBi-filmfestival:

De mislukte filmmaker Zachary Wells moet zijn beste vriend als jurylid vervangen tijdens het festival van een filmschool. Een eenmalige vrijpartij van Zach met een student krijgt een staartje wanneer die student de volgende morgen komt solliciteren en zichzelf voorstelt als Danny Reyes. Onder die naam zat Zach indertijd zelf op de filmschool. Danny’s film, “Judas Kiss”, belandt in de finale van de wedstrijd. Vreemd, want Zach nam jaren terug aan dezelfde wedstrijd deel met een film die ook zo heette.

Deze film heeft een opmerkelijke cast. Chris, de jongen die smoor is op Danny, wordt gespeeld door de onschuldig ogende Brent Corrigan, voor pornoliefhebbers geen onbekende. En de verleidelijke Shane wordt vertolkt door onze eigen Timo Descamps!

Dat zegt dus genoeg! Hier is de trailer en ook die laat weinig te wensen over! Ik heb de film nog niet gezien, maar de trailer nodigt uit…..:

Advertenties

Over Emmanuel
"Optimist tot in de kist!"

Reacties zijn gesloten.