Pre-historisch bewijs homoseksualiteit

Er worden al heel lang discussies gevoerd over het al of niet erfelijk zijn van homoseksualiteit. Bijna alle homo’s steunen de wetenschappelijke bewijzen dat homoseksualiteit is aangeboren, erfelijk is, niet te genezen, dus je doet het er maar mee. Tegenstanders van alléén al de erfelijke hersenspinsels over homoseksualiteit vind je vooral in religieuze kringen. Hùn wetenschappers zeggen bewijs te hebben dat homoseksualiteit níet is aangeboren, maar door ervaringen in het leven ontstaat. Hierbij denk ik nog niet eens aan hen die ‘gewoon’ tegen homo’s zijn.

Mag ik zo vrij zijn om deze discussie nu definitief te laten voor wat ze waard is?

Tijdens onze indrukwekkende Canada-reis voelden wij ons geregeld heel klein bij het aanschouwen van zoveel natuurschoon en woestheid der natuur van miljoenen jaren oud. We zagen landschappen waar vroeger de dino’s en overige pre-historische schepselen lustig leefden.

Onderstaande foto van één van hen, genomen in Drumheller AB (AB = Alberta, provincie van Canada), moge bewijs genoeg zijn om homoseksualiteit te aanvaarden als onderdeel der natuur, als een vondst van de Schepper (met dank aan Pater Jan van Kilsdonk voor deze unieke en allesbepalende omschrijving) en aldus eens wat anders over de scheppingsideëen van Onze Lieve Heer te denken en te praten….!!

Detail:

Even verderop stond een bankje, waarmee ik onze Roze Dino in verband kon brengen. Wie op grond van zijn aversie tegen homoseksualiteit consequent weigert in de nauwe vriendschap tussen de Bijbelse figuren David en Jonathan een homoseksuale relatie te zien, zal mijn link tussen de Roze Dino en het “In Memariam”-opschrift van het bankje (iets waar we in Canada over ‘struikelden’, maar dat even terzijde) resoluut afdoen als onzin. Ieder zijn of haar overtuiging. Kijk en oordeel zelf:

Advertenties

Over Emmanuel
"Optimist tot in de kist!"

Reacties zijn gesloten.