Bram’s getuigenis

Begin september werd een berichtje geplaatst op mijn website door Bram, een goede vriend en zeer actief lid van CHJC, de vereniging van Christelijke homo’s, lesbiennes en biseksuelen.

Na de nodige langlopende fricties in zijn omgeving rond zijn coming-out is alles ten goede gekeerd. Zelfs zijn kanker was overwonnen, zei de dokter in oktober jl.

Niet dus….

Een week na de euforische opmerking van de specialist werd Bram onwel, opgenomen en door de MRI-scan gehaald. Resultaat: nog slechts enkele maanden te leven. Een gezwel in zijn hoofd nabij zijn spraakgedeelte en uitzaaiingen in zijn longen nabij zijn hart zullen hun verwoestende werking voortzetten. Een grote klap voor onze Bram en zijn familie!

Binnen CHJC was de schok ook groot. Velen betuigden hun medeleven. Inmiddels is Bram in een hospice gaan wonen en wordt hij in de tijd die hem rest goed verzorgd en vertroeteld…

Zijn stukje tekst op mijn website (zie ook in het b-engeltjesboek) getuigt van groot geloof in de goede God, in de juistheid van Zijn schepping, van tevredenheid met wie hij is en hoe hij door de goede God geschapen is. Met zijn naderende einde voor ogen komt zijn getuigenis nog scherper over.

Graag wil ik het hier nog eens extra in de spotlights zetten, om hiermee niet alleen Bram’s heilige overtuiging te eren, maar ook de God in Wie hij veel vertrouwen heeft. Maar ik zet het hier ook neer omdat Bram met zijn getuigenis exact verwoordt waar CHJC voor stáát!

God is goed, Zijn schepping is geweldig, wij zijn daar een product van, vele Christenen , Moslims en weet ik wat voor gelovigen, geloven dat homo’s uit de zondeval zijn ontstaan. God heeft mensen met variaties geschapen, mannen die van vrouwen houden en andersom voor de voortplanting van de mens, maar ook mannen die van mannen houden, de homo’s en vrouwen die van vrouwen houden, de lesbo’s en nog veel meer variaties. En God zag dat het goed was, waarom zouden wij aan Zijn schepping twijfelen, dus, wij die van onze eigen sekse houden mogen er gewoon zijn, Ik ben super gelukkig dat ik homo ben, Gods schepping is fantastisch.

Groeten van een lieve homo,

Bram

Bram, dank je wel!

Sterkte, vrede en alle goeds gewenst!!

Advertenties

Over Emmanuel
"Optimist tot in de kist!"

Reacties zijn gesloten.