“World Religion Boat” overtreft Canal Parade 2016

De “World Religion Boat” aan het begin van de Canal Parade 2016 in Amsterdam. ©Emmanuel

De Canal Parade in Amsterdam, traditiegetrouw bijna aan het eind van de jaarlijkse Gay Pride op de eerste zaterdag van augustus, is méér dan ontblote bovenlijven en geshowde fetish,  Dàt bewijst de eerste prijs voor de World Religion Boat (link naar de website voor meer info) in de Canal Parade-categorie “Beste uitbeelding van het thema JOIN OUR FREEDOM”!

Maar gaan erotiek en de openheid daaromtrent daar wel mee samen? Zeker! Ook dat is onderdeel van de veelkeurigheid van Gods schepping en mag gezien en beleefd worden, desnoods uitgedragen worden met het veel bediscussieerde Hema-Pride-shirt.

Vlag van de Euro Pride 2016. ©Emmanuel

Maar we moeten goed beseffen: de gayparade is slechts een onderdeel van het geheel van een Gay Pride. Dat geldt net zo goed voor Amsterdam, waar dit jaar zelfs de Euro Pride 2016 plaatsvond. Voor iedereen die een Gay Pride slechts omschrijft als een optocht van blote mannen (wat niet klopt) zou het goed zijn om volgend jaar het héle Amsterdamse Gay Pride-programma door te bladeren en juist ook al die culturele en religieuze bijeenkomsten bij te wonen. Er zal een compleet nieuwe wereld voor je opengaan!!

World Religion Boat: PROFICIAT!!

De veelomvattende banner van de website van de World Religion Boat. ©World Religion Boat

Advertenties

Over Emmanuel
"Optimist tot in de kist!"

Reacties zijn gesloten.