Ik en mijn website

“Emmanuel” is in december 2005 op Weblog.nl begonnen als weblog met een verzameling van artikelen in het verenigingsblad UCEA van CHJC ,Vereniging van Christelijke LHBT-ers (dit staat voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders), mijn muzieksmaak, mijn ervaringen binnen (RK)Kerk in combinatie met mijn homoseksualiteit. Dit alles probeer ik luchtig te brengen, maar ik verdoezel mijn mening niet! Op mijn weblog vind je geen privé-foto’s en nauwelijks private informatie. Al lezend leer je mij kennen en dat mag.

Op 23 augustus 2011 gingen alle weblogs van Weblog.nl op zwart, omdat er getracht werd te verhuizen van server Typepad naar server WordPress. Dat mislukte. Lees HIER over de impact van dit hele gebeuren!

In oktober 2011 ben ik zelf de huidige website gestart op WordPress. Slechts een deel van mijn oude weblog kon ik overhuizen.

Op 1 maart 2013 is mijn oude weblog (die sinds eind september 2011 bevroren was en alleen nog gebruikt kon worden als archief) definitief komen te vervallen. Daarmee werd mijn archief (alles wat ik niet meer kon overhuizen) eveneens verleden tijd.

Mijn huidige website is wat minder uitbundig, maar gezien de positieve reacties lezenswaardig als altijd!

Begin 2015 heb ik een re-styling van mijn website ingezet
die met Pasen 2016 zo goed als afgerond is.

Halverwege 2017 stopte mijn foto-server PhotoBucket met het gratis plaatsen van foto’s op mijn website. Omdat terugplaatsen via een nieuwe server teveel tijd kost, heb ik alleen nog na 16 april 2017 weer foto’s bij mijn bijdragen. Voor wie zich eraan stoorde: verheugt u! Voor mijn ware volgers: sorry voor dit ongemak!